Nurmijärven Klubitalo on Klaukkalassa sijaitseva yhteisö, joka järjestää tavoitteellista toimintaa työikäisille Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaille. Toimintaa maahanmuuttajille. Klubitalo yhteisössä voit oppia ja harjoitella suomen kieltä osallistumalla päivän toimintaan ja ryhmiin.
Nurmijärven Klubitalo

TIETOA MEISTÄ

Taustaa

Nurmijärven Klubitalon toiminta käynnistyi elokuussa 2017. Toimintaamme rahoittaa STEA (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) sekä Keski-Uudenmaan hyvinvointialue. Taustaorganisaationamme toimii Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry, jolla on seitsemän Klubitaloa: kaksi Helsingissä (Helsingin KlubitaloItä-Helsingin Klubitalo), yksi Vantaalla Tikkurilassa, yksi Lahdessa, yksi Nurmijärvellä, yksi Järvenpäässä yksi Imatralla.  ESKOT ry ja Nurmijärven Klubitalo tekevät yhteistyötä kansallisen klubitaloverkoston (Suomen Klubitalot ry) ja kansainvälisen klubitaloverkoston kanssa (Clubhouse International , Clubhouse Europe).

Arvomme 

  • Toimimme ihmisarvoa ja -oikeuksia kunnioittaen. 
  • Toimintaamme ohjaa tasavertainen oikeus toimia yhteiskunnassa. 
  • Toimintamme perustuu yhdessä tekemiseen. 

Palvelulupauksemme 

Sinä päätät. Etsimme yhdessä tietoa, pohdimme kanssasi päätösten seurauksia ja autamme sinua vaihtoehtojen löytämisessä.

Sinä olet tärkeä juuri sellaisena kun olet. Puhumme sinun kanssasi/sinulle, emme sinusta. Tuemme sinua löytämään merkityksellisiä rooleja ja toimintamahdollisuuksia lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa kansalaisena. Saat vertaistukea ja voit toimia vertaistukena halutessasi. 

Sinun näkemyksesi ja kokemuksesi on yhteistyömme lähtökohtana. Kuulemme sinua ja olemme kiinnostuneita sinun tarinastasi sellaisena kuin haluat sen kertoa. 

Sinun unelmistasi ja toiveistasi tulee yhteisiä tavoitteitamme ja työskentelemme niiden toteuttamiseksi. Kannustamme sinua löytämään ja toteuttamaan niitä sekä kokeilemaan uusia asioita elämässäsi.

Klubitalotoiminnan vaikuttavuusketju

Klubitalon toiminta -kvartaaliraportit