Nurmijärven Klubitalo

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mikä Klubitalo on?
Klubitalo on Klaukkalassa sijaitseva tasavertainen yhteisö, joka järjestää tavoitteellista toimintaa arkisin klo 8–15.30. Toiminnan keskiössä on yhdessä tekeminen. Klubitalon taustayhdistyksenä toimii Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry.

Kenelle Klubitalo on tarkoitettu ja mitä siellä tehdään?
Klubitalon toiminta on tarkoitettu kaikille työikäisille Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella asuville. Erityisesti klubitalotoiminnasta hyötyvät henkilöt, jotka kaipaavat arkeensa rakennetta, sisältöä, sosiaalisia suhteita, hyvinvointia ja mahdollisuuksia uuden oppimiseen.

Päivän ohjelma koostuu yhdessä tehtävistä talon ylläpitoon liittyvistä töistä tai projekteista sekä hyvinvointia ja jatkuvaa oppimista edistävistä ryhmistä. Klubitalon toimintaan osallistumalla voi myös vahvistaa opinto- ja työelämävalmiuksia. Lisäksi Klubitalolta saa yksilöllistä työ- ja opintovalmennusta. Kaikki toiminta suunnitellaan, toteutetaan ja arvioidaan yhdessä.

Miten Klubitalon jäseneksi tullaan?
Soita meille tai laita sähköpostia ja varaa tutustumisaika. Tutustumiskäynnillä kerromme lisää toiminnastamme. Kun olet käynyt tutustumassa ja osallistunut kerran- pari toimintaan voimme tehdä sinulle jäsentunnukset. Tunnukset tehdään sen takia, että voimme todentaa rahoittajille toimintamme tarpeellisuutta.

Maksaako Klubitalossa käynti?
Jäsenyys on maksuton.

Kuka rahoittaa Klubitalon toimintaa?
Toimintaamme rahoittaa STEA (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) sekä Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote).

Kuinka usein Klubitalolla kuuluu käydä ja kuinka pitkään viipyä?
Toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista. Jokainen voi osallistua omien voimavarojen mukaisesti, mutta toivomme jäsentemme löytävän itselleen mieluisan tavan osallistua yhteisömme toimintaan. Jäsen voi pohtia yhdessä valmentajan kanssa Oma Polku-tavoitekeskustelun yhteydessä, kuinka usein osallistuu Klubitalon toimintaan ja millainen toiminta edistäisi hänen tavoitteitaan.