Nurmijärven Klubitalo on Klaukkalassa sijaitseva yhteisö, joka järjestää tavoitteellista toimintaa työikäisille Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaille. Toimintaa maahanmuuttajille. Klubitalo yhteisössä voit oppia ja harjoitella suomen kieltä osallistumalla päivän toimintaan ja ryhmiin.
Sometaitoihin tutustumassa

Sometaitoihin tutustumassa

Ennen joulua Klubitalolla lyötiin viisaat päät yhteen ja totesimme, että voisimme lähteä yhdessä opettelemaan digitaitoja. Löysimme meille sopivan kurssin “Sosiaalinen media ja sen hyödyntäminen” avointen ammatillisten opintojen kautta. Kurssin aihe valikoitui silmällä pitäen myös Klubitalon omaa somen käyttöä. Klubitalon jäsenistä saimme pienen mutta tehokkaan ja innostuneen tiimin kasaan 😊.

Kurssin aikana tutustuimme sosiaalisen median perusteisiin ja käyttöön. Ajatuksena oli, että käymme kurssin sisältöjä yhdessä läpi rauhalliseen tahtiin uutta ihmetellen. Kurssi alkoi sillä, että opettelimme yhdessä käyttäjätilien luomista. Nettikieleen tutustuessamme someslangi yllätti jopa MEIDÄT laajuudellaan. Kurssisisältö oli monipuolinen ja jokainen varmasti oppi uusia asioita. Saimme kurssilta valmiuksia ja inspiraatiota käyttää sosiaalista mediaa omassa arjessamme. 

Ryhmässä päästiin nauttimaan yhdessä tekemisestä, huumorista ja välillä uutta oppiakin saatiin. Tämän blogipostauksen tekeminen oli yksi kurssin harjoituksista. Antoisinta oli yhdessä tekeminen (kuten meillä Klubitalolla aina 😊).  

-Digitaitoryhmän porukka