Nurmijärven Klubitalo on Klaukkalassa sijaitseva yhteisö, joka järjestää tavoitteellista toimintaa työikäisille Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaille. Toimintaa maahanmuuttajille. Klubitalo yhteisössä voit oppia ja harjoitella suomen kieltä osallistumalla päivän toimintaan ja ryhmiin.
Mielenterveyskuntoutujien ääni kuuluviin – Keusoten ja Klubitalojen yhteishanke tulevaisuusvallan laajentamiseksi käynnistyy

Mielenterveyskuntoutujien ääni kuuluviin – Keusoten ja Klubitalojen yhteishanke tulevaisuusvallan laajentamiseksi käynnistyy

Mielekäs Tulevaisuus -kokeiluhankkeessa ääneen pääsevät Klubitalojen jäsenet. Hankkeen tarkoituksena on monipuolistaa hyvinvointialueen tulevaisuuskeskustelussa kuuluvia ääniä. Hankkeen toteuttavat yhteistyössä Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry, Nurmijärven ja Tuusulanjärven Klubitalot sekä Keski-Uudenmaan hyvinvointialue. Hankkeesta voit lukea lisää Keusoten julkaisusta https://www.keusote.fi/yhteishanke-tulevaisuusvallan-laajentamiseksi-kaynnistyy/.

Hanke on yksi Sitran rahoittamista kokeiluhankkeista, joissa laajennetaan tulevaisuusvaltaa käyttävien joukkoa Suomessa. Lyhyesti sanottuna tulevaisuusvalta on valtaa vaikuttaa siihen, mitä tulevaisuudessa pidetään mahdollisena ja toivottavana.

Fiilikset ensimmäisen työpajan jälkeen

Tällä hetkellä fiilikset ovat todella innostuneet, kun vihdoin meidän tärkeä projektimme alkaa etenemään. Päivästä sai mielestäni erittäin paljon hyödyllisiä vinkkejä meidän omaan Mielekäs tulevaisuus hankkeeseen. Seminaarista sai myös hyviä vinkkejä siihen, miten ihmiset saadaan osallistumaan pajoihin ja tuomaan siellä mielipiteensä esille.

kertoo Nurmijärven Klubitalon jäsen Tiia Aksimsek

Oli upeaa osallistua työpajaan yhdessä ympäri Suomea tulevan moninaisen joukon kanssa, joilla kaikilla on sama päämäärä; tulevaisuusvallan laajentaminen. Päivän aikana saimme ryhmätöiden, erilaisten harjoitteiden ja dialogien kautta verkostoitua, kuulla muiden hankkeista ja viedä samalla omaa hankettamme eteenpäin.

sanoo Nurmijärven Klubitalon johtaja Tanja Kivikoski

Mielekäs Tulevaisuus -kokeiluhanke kestää 2025 kesään asti. Viestimme hankkeen etenemisestä ja tuloksista Nurmijärven Klubitalon verkkosivuilta ja somesta. Jääthän seuraamaan!