Nurmijärven Klubitalo on Klaukkalassa sijaitseva yhteisö, joka järjestää tavoitteellista toimintaa työikäisille Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaille. Toimintaa maahanmuuttajille. Klubitalo yhteisössä voit oppia ja harjoitella suomen kieltä osallistumalla päivän toimintaan ja ryhmiin.
Nurmijärven Klubitalo

TYÖ- JA OPINTOVALMENNUS

TYÖLLISTYMISEN TUKI 

Klubitalon työvalmennus keskittyy ensisijaisesti yhteisössä tapahtuvaan työelämätaitojen tukemiseen.  Talon arjessa voi ylläpitää ja harjoitella erilaisia taitoja, kuten kassakoneen käyttöä, kirjanpitoa, keittiötyöskentelyä ja it-osaamista. Erilaiset aktiviteetit ja talon tehtävät tarjoavat mahdollisuuden vaikkapa innostuksen heräämiseen uuden alan kokeilemiseksi!  

Klubitalon jäsenet voivat saada myös yksilöllistä ja ryhmämuotoista tukea työn hakemiseen.  Työvalmentaja voi toimia myös linkkinä työnantajan sekä uuden työntekijän välillä ja lähteä esimerkiksi alussa mukaan uudelle työpaikalle. Yksilövalmennukseen tulee aina varata aikaUudet pääsevät mukaan varaamalla ensin tutustumisajan ja tekemällä jäsentunnukset. 

Klubitalo tekee yhteistyötä työllistymisasioissa kunnan alueen toimijoiden sekä TE-palveluiden kanssa.  

Kiinnostaako keikkatyöt tai muu osa-aikatyö?
EskoTyö on yhteiskunnallinen yritys, joka mahdollistaa töihin pääsyn tuetusti. EskoTyö välittää työtehtäviä Klubitalojen jäsenille. Toiminnan lähtökohtana on ajatus, että työnteko on jokaisen ihmisen perusoikeus.

  • Työtehtävien välittämiseen käytetään WorkPilots-mobiilisovellusta. Työvalmentajat auttavat tunnusten teossa!
  • Sovelluksen avulla sopimukset, palkanmaksu ja verot hoituvat automaattisesti.
  • Jos olet kiinnostunut työtehtävistä yrityksessämme, ota yhteyttä työvalmentajiin tai EskoTyön koordinaattoriin:

EskoTyön koordinaattori
Niina Kaartinen
+358400163985
niina.kaartinen@eskotyo.fi

OPINTOJEN TUKI  

Klubitalolta saa tukea opintoihin liittyvissä pulmissa ja kysymyksissä.  Opintovalmentajien kanssa voit pohtia sinulle sopivia opiskeluvaihtoehtoja, täyttää hakemuksia ja käydä tutustumassa eri oppilaitoksiin. Jos tarvitset lisätukea opinnoissa etenemiseen, voimme yhdessä pohtia esimerkiksi opiskelutekniikoita, ajankäyttöä tai arjenhallintaa. Voit myös tehdä Klubitalolla omia opintojasi opintovalmentajan tuella. Klubitalolta löytyy rauhalliset ja opiskeluun sopivat tilat sekä tietokoneet, jotka ovat käytössäsi. Opintovalmennustapaamiset onnistuvat myös etäyhteydellä. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovitaan tutustumisaika! 

Työ- ja opintovalmentajien yhteystiedot löydät täältä.