Nurmijärven Klubitalo

TYÖ- JA OPINTOVALMENNUS

TYÖLLISTYMISEN TUKI 

Klubitalolla toimii kaksi työvalmentajaa.  Ensisijaisesti Klubitalon työvalmennus keskittyy yhteisössä tapahtuvaan työelämätaitojen tukemiseen.  Talon arjessa voi ylläpitää ja harjoitella erilaisia taitoja, kuten kassakoneen käyttöä, kirjanpitoa, keittiötyöskentelyä ja it-osaamista. Erilaiset aktiviteetit ja talon tehtävät tarjoavat mahdollisuuden vaikkapa innostuksen heräämiseen uuden alan kokeilemiseksi!  

Klubitalon jäsenet voivat saada myös yksilöllistä ja ryhmämuotoista tukea työn hakemiseen.  Työvalmentaja voi toimia myös linkkinä työnantajan sekä uuden työntekijän välillä ja lähteä esimerkiksi alussa mukaan uudelle työpaikalle. Yksilövalmennukseen tulee aina varata aikaUudet pääsevät mukaan varaamalla ensin tutustumisajan ja tekemällä jäsentunnukset. 

Klubitalo tekee yhteistyötä työllistymisasioissa kunnan alueen toimijoiden sekä TE-palveluiden kanssa.  

Työvalmentajat 

Anna Javanainen, puh. 040 162 0295
anna.javanainen@eskot.org

Minna Hekkala, puh. 040 031 4124
minna.hekkala@eskot.org

 

 

OPINTOJEN TUKI  

Klubitalolta saa tukea opintoihin liittyvissä pulmissa ja kysymyksissä.  Opintovalmentajien kanssa voit pohtia sinulle sopivia opiskeluvaihtoehtoja, täyttää hakemuksia ja käydä tutustumassa eri oppilaitoksiin. Jos tarvitset lisätukea opinnoissa etenemiseen, voimme yhdessä pohtia esimerkiksi opiskelutekniikoita, ajankäyttöä tai arjenhallintaa. Voit myös tehdä Klubitalolla omia opintojasi opintovalmentajan tuella. Klubitalolta löytyy rauhalliset ja opiskeluun sopivat tilat sekä tietokoneet, jotka ovat käytössäsi. Opintovalmennustapaamiset onnistuvat myös etäyhteydellä. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovitaan tutustumisaika! 

Opintovalmentajat

Lina Galrito-Leinonen puh. 040 773 1467
lina.galrito-leinonen@eskot.org

Anu Koskela puh. 040 154 8555
anu.koskela@eskot.org