Nurmijärven Klubitalo

KYYTIPALVELU

MIKÄ?

Nurmijärven Klubitalo on aloittanut vuoden 2020 alusta maksuttoman kyytipalvelun, joka on tarkoitettu Klubitalon jäsenille ja tutustujille. Kyytipalvelun tarkoituksena on helpottaa jäsenten kulkemista Klubitalolle. Huom! Toteutamme etätoimintaa 28.2. asti alueemme koronasuositusten mukaisesti. Kysythän talolta ajankohtaiset korona-ohjeistukset lähitoiminnan auettua.

MILLOIN?

Pidempi päätaajamien kautta ajettava reitti ajetaan TIISTAISIN JA KESKIVIIKKOISIN oheisen aikataulun mukaisesti. Kyyti lähtee klubitalolta klo 9 ja paluukyyti iltapäivällä klo 14.

Aikataulu:
Klubitalo klo 9
1. Röykkä (K-market) klo 9.15
2. Rajamäki (bussiasema) klo 9.28
3. Nurmijärvi (kirjaston parkkipaikka) klo 9.39
4. Keuda (bussipysäkki) klo 9.52
Klubitalo klo 10.05

Klaukkalassa on oma reitti, joka ajetaan PERJANTAISIN. Klaukkalasta auton kyytiin voi tulla allaolevalta reitiltä, joko nimetyiltä pysäkeiltä tai reitin varrelta.
Ilmoita Klubitalolle tarkka osoite, josta haluat tulla kyytiin. Kyyti lähtee aamulla klo 9 ja paluukyyti iltapäivällä klo 14.

Aikataulu
Klubitalo klo 9
1. Syrjäläntie 9.03
2. Harjula (Kiilamäen risteyksen jälkeen) klo 9.08
3. Lepsämäntie 452 (pysäkki) klo 9.15
4. Järvihaantie 8 (yritysalueen taulu) 9.20
5. Haikala (Alepa) 9.23
Klubitalo 9.32

MITEN?
Kyytiin ilmoittaudutaan viimeistään edellisenä päivänä klo 15 puhelinnumeroon 040 838 0884. Samalla voi ilmoittautua myös ruokailuun tai keittiöön hommiin.

MUUTA HUOMIOITAVAA?

Aikataulut ovat suuntaa antavia. Olethan ajoissa pysäkillä ja odotat rauhassa, auto saattaa olla muutaman minuutin aikataulusta myöhässä. Pidemmistä myöhästymisistä ilmoitamme joko soittamalla tai viestillä. Huonon ajokelin tai muun suuremman esteen vuoksi saatamme joutua perumaan kyydin. Olemme tällöin yhteydessä kyydin varanneisiin. Ilmoitathan Klubitalolle ajoissa, jos joudut itse perumaan kyydin.

KIINNOSTAAKO KUSKIN TYÖTEHTÄVÄ?

Klubitalon auto on seitsemänpaikkainen Volskwagen Caddy ja sen ajamiseen riittää B-ajokortti. Autoryhmään mahtuu lisää kuskeja sekä apukuskeja. Apukuskin tehtävään kuuluu ajopäiväkirjan täyttäminen ja esim. auton puhelimeen vastaaminen. Tähän tehtävään voivat osallistua myös kortittomat. Kysy lisätietoja Klubitalolta!