Nurmijärven Klubitalo on Klaukkalassa sijaitseva yhteisö, joka järjestää tavoitteellista toimintaa työikäisille Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaille. Toimintaa maahanmuuttajille. Klubitalo yhteisössä voit oppia ja harjoitella suomen kieltä osallistumalla päivän toimintaan ja ryhmiin.
Nurmijärven Klubitalo

JÄSENTEN KOKEMUKSIA

“Ollu tosi hyvä mulle et oon tääl saanu harjootella sanomaan mun oman mielipiteeni. Mul on ollu tapaana aina saada tosi paha mieli jos joku on ollu eri mieltä mun kans, tullu sellane olo et mää oon jotenki tyhymä. Mut ny mä oon oppinu pitämähä mun omista ajatuksista kiinni.”

“Tää on kyllä sellanen sosiaalinen lottovoitto ihmiselle joka ei jostaan syystä kykene tai pysty mennä töihin tai kouluun, ei tällalailla pääsis mihinkään olemaan ihmisten kanssa ja kuulumaan porukkaan. Tänne on niin hyvä tulla.”

“Se on hyvä kun muaki joku kaipaa.”

“Oon saanu hirveesti uskoa itseeni kun olin mukana Klubitalon työhaastatteluissa osana rekrytiimiä. Mun sanomisia ihan tosissaan kuunneltiin ja ne otettiin vakavasti ja muut tiimiläiset arvosti mun tekemiä lisäkysymyksiä.”


“Last Friday when I didn’t come here I missed you all. It’s so good for me to be around all of you: I learn “suomi-kieltä” and have some other people around me than just my family.”


“Tästä on ollu mulle niin paljon hyötyä et varmaan vasta myöhemmin tajuan kuinka tää on vienyt mua eteenpäin. Oon täällä jotenki hiffannu et mä oon mä, nainen ja ihminen enkä ensisijaisesti mikään mielenterveyskuntoutuja.”


“Tulen säilyttämään yhteyden Klubitaloon. Tämä on sellainen turvasatama.”
Opiskelemaan lähtijä 26v.


“Ensin mä ajattelin että mulla ei ole mitään haaveita mut nyt mä oonki huomannut että onhan mulla niitä.”


“Tästä on tullut niin tärkeä paikka mulle, nyt kun mä jäin pois töistä niin musta tuntui että mulla ei ole enää mitään arvoa, että kuka mä oikein oon…Mut nyt mä alan löytää mun identiteettiä takaisin!”


“Tää on niin ihana helpotus aina kun tulee tänne.. et ku nyt on ollu niin paljon kaikenlaista useamman vuoden ja täällä mä pääsen käyttämään mun aivoja ja mä tiedän että mulla onkin niin paljon annettavaa!!”