Nurmijärven Klubitalo

YKSIKKÖTYÖSKENTELY

Meillä on kaksi yksikköä: keittiöyksikkö ja toimistoyksikkö. Jaamme päivän työtehtävät klo 9 ja 12.30. Voit valita sinua kiinnostavat tehtävät kummasta yksiköstä tahansa. Jos saavut talolle työnjaon jälkeen, voit kysyä tehtävää kävijöiltä tai työvalmentajilta.

KEITTIÖYKSIKKÖ 

Keittiöyksikön tehtäviin kuuluu ruoanvalmistus ja talon ylläpitoon liittyvät tehtävät. Talolla valmistetaan päivittäin maistuva lounas kävijöille 3 euron hintaan. Ruokalista suunnitellaan yhdessä viikoksi kerrallaan. Leipominen on myös mahdollista. Lounaalle tulee ilmoittautua viimeistään 9.15 mennessä, jotta osaamme valmistaa oikean määrän ruokaa. Lounas valmistuu, mikäli vähintään kaksi kävijää on mukana ruoanvalmistuksessa.  

Talo tarjoaa aamukahvin/-teen klo 8.00 – 9.00. Muina aikoina kahviosta voi ostaa tuotteita edulliseen hintaan. Kahviossa voi myös harjoitella kassakoneen käyttöä. Tämän viikon lounaslistan löydät Facebook-sivuiltamme viikko-ohjelman yhteydestä. Pyrimme suunnittelemaan ruokalistamme taloudellisesti, eettisesti ja ekologisesti kestäväksi.  

 

TOIMISTOYKSIKKÖ 

Toimistoyksikössä tehdään kaikki talon hallinnolliset tehtävät, kuten kirjanpito, laskutus ja viestintä. Viestintäryhmä ylläpitää nettisivuja, tekee uutiskirjettä, esitteitä, mainoksia ja monenlaista muuta talon sisäiseen ja ulkoiseen viestintään liittyvää. Toimistoyksikkö ylläpitää myös Klubitalon respaa, jossa otamme vastaan tutustujat ja vierailijat, vastaamme puhelimeen sekä opastamme kirjautumisessa.