Nurmijärven Klubitalo siirtyi kokonaisuudessaan etätyöskentelyyn 17.3. Tällöin luotiin virtuaalinen Nurmijärven E-Klubitalo. Virtuaalinen Klubitalo toimii etäyhteyksin kohtaamispaikkana, keskustelu ja pohdinta-alustana, alustana kysymyksille ja ehdotuksille. E-Klubin sisältöön pääsevät jäsenet vaikuttamaan ja luomaan itse sisältöä. E-Klubitalo mahdollistaa nopean vastauksien, avun tai vertaistuen saamisen tässä virtuaaliyhteisössä. Tervetuloa mukaan!

Tästä pääset E-Klubitalollemme Facebookissa. Ryhmä on suljettu, ja tarkoitettu jäsenille. Liittyäksesi E-Klubitalolle, sinun pitää lähettää liittymispyyntö, jonka hyväksymme mahdollisimman nopeasti.

Mielestäni E-Klubitalotoiminta syventää Klubitalotoimintaa uudelle tasolle ja mahdollistaa asioita, jotka eivät aikaisemmin olleet mahdollista toteuttaa. Uskon, että sitä kautta Klubitalotoimintaa voi kehittää vielä paljon.
JÄSEN, NURMIJÄRVEN KLUBITALO

Tavalla tai toisella tästä olisi hyvä saada osa ihan normaalia klubitalon toimintaa. Erilaisia tapoja toimia etänä on paljon erilaisia, kaikkia kannattaisi käyttää sen mukaan, mikä kenellekin on helpoin ja mieluisin. Eli kaikki mukaan, maailma kuitenkin muuttuu jatkuvasti niin, että vähän kaikenlaisia asioita kuitenkin voi tai täytyy pystyä hoitamaan myös etänä. 
JÄSEN, NURMIJÄRVEN KLUBITALO

Lainaukset Tanjan blogikirjoituksesta: ”Uuden edessä”. Linkki tekstiin tässä.
Linkki Pepin blogikirjoitukseen tässä.
Linkki Hannan blogikirjoitukseen tässä.