Nurmijärven Klubitalo siirtyi koronapandemian vuoksi kokonaisuudessaan etätyöskentelyyn 17.3. Tällöin luotiin virtuaalinen Nurmijärven eKlubitalo. 1.6. alkaen pääsimme jälleen avaamaan myös lähitoimintaa, mutta eKlubitalotoiminta jäi rinnalle. Virtuaalinen Klubitalo toimii etäyhteyksin kohtaamispaikkana, keskustelu- ja pohdinta-alustana, alustana kysymyksille ja ehdotuksille. eKlubin sisältöön pääsevät jäsenet vaikuttamaan ja luomaan itse sisältöä. eKlubitalo mahdollistaa nopean vastauksien, avun tai vertaistuen saamisen tässä virtuaaliyhteisössä. Tervetuloa mukaan!

Tästä pääset eKlubitalollemme Facebookissa. Ryhmä on suljettu, ja tarkoitettu jäsenille. Liittyäksesi eKlubitalolle, sinun pitää lähettää liittymispyyntö, jonka hyväksymme mahdollisimman nopeasti.

Mielestäni eKlubitalotoiminta syventää Klubitalotoimintaa uudelle tasolle ja mahdollistaa asioita, jotka eivät aikaisemmin olleet mahdollista toteuttaa. Uskon, että sitä kautta Klubitalotoimintaa voi kehittää vielä paljon.
JÄSEN, NURMIJÄRVEN KLUBITALO

Tavalla tai toisella tästä olisi hyvä saada osa ihan normaalia klubitalon toimintaa. Erilaisia tapoja toimia etänä on paljon erilaisia, kaikkia kannattaisi käyttää sen mukaan, mikä kenellekin on helpoin ja mieluisin. Eli kaikki mukaan, maailma kuitenkin muuttuu jatkuvasti niin, että vähän kaikenlaisia asioita kuitenkin voi tai täytyy pystyä hoitamaan myös etänä. 
JÄSEN, NURMIJÄRVEN KLUBITALO

Lainaukset Tanjan blogikirjoituksesta: ”Uuden edessä”. Linkki tekstiin tässä.
Linkki Pepin blogikirjoitukseen tässä.
Linkki Hannan blogikirjoitukseen tässä.