Nurmijärven Klubitalo

Etätoiminta

Nurmijärven Klubitalo siirtyi koronapandemian vuoksi kokonaisuudessaan etätyöskentelyyn 17.3.2020. Tällöin luotiin virtuaalinen Nurmijärven eKlubitalo. 1.6.2020 alkaen pääsimme jälleen avaamaan myös lähitoimintaa, mutta eKlubitalotoiminta jäi rinnalle.

Virtuaalinen Klubitalo toimii etäyhteyksin kohtaamispaikkana, keskustelu- ja pohdinta-alustana, paikkana kysymyksille ja ehdotuksille. eKlubin sisältöön pääsevät jäsenet vaikuttamaan ja luomaan itse sisältöä. eKlubitalo mahdollistaa nopean vastauksien, avun tai vertaistuen saamisen virtuaaliyhteisössä. Tervetuloa mukaan!

Tästä pääset eKlubitalollemme Facebookissa. Ryhmä on yksityinen ja tarkoitettu jäsenille. Liittyäksesi eKlubitalolle, sinun pitää lähettää liittymispyyntö, jonka hyväksymme mahdollisimman nopeasti. Jos et ole vielä jäsen, soita Klubitalolle 040 838 0884 ja varaa etätutustumisaika.

Voit osallistua etätoimintaan myös pyytämällä Teams-linkin sähköpostiisi.

Mielestäni eKlubitalotoiminta syventää Klubitalotoimintaa uudelle tasolle ja mahdollistaa asioita, jotka eivät aikaisemmin olleet mahdollista toteuttaa. Uskon, että sitä kautta Klubitalotoimintaa voi kehittää vielä paljon.
JÄSEN, NURMIJÄRVEN KLUBITALO

Tavalla tai toisella tästä olisi hyvä saada osa ihan normaalia klubitalon toimintaa. Erilaisia tapoja toimia etänä on paljon erilaisia, kaikkia kannattaisi käyttää sen mukaan, mikä kenellekin on helpoin ja mieluisin. Eli kaikki mukaan, maailma kuitenkin muuttuu jatkuvasti niin, että vähän kaikenlaisia asioita kuitenkin voi tai täytyy pystyä hoitamaan myös etänä. 
JÄSEN, NURMIJÄRVEN KLUBITALO

Lainaukset Tanjan blogikirjoituksesta: ”Uuden edessä”. Linkki tekstiin tässä.
Linkki Pepin blogikirjoitukseen tässä.
Linkki Hannan blogikirjoitukseen tässä.

Ohjevideo eKlubitalon käytöstä