Nurmijärven Klubitalo

AUTOKYYTI

Klubitalon auto

MIKÄ? 

Nurmijärven Klubitalon maksuton autokyyti on tarkoitettu Klubitalon jäsenille ja tutustujille. Autokyydin tarkoituksena on helpottaa jäsenten kulkemista Klubitalolle. Autoa ei voi käyttää henkilökohtaisten asioiden hoitamiseen. Huom!Autossa käytetään maskeja. 

MILLOIN? 

Reitti ajetaan MAANANTAISIN ja TORSTAISIN. Kyyti lähtee Klubitalolta klo 9 ja paluukyyti iltapäivällä klo 14. 

MITEN? 

Maanantain kyytiin ilmoittaudutaan viimeistään perjantaina klo 15 ja torstain kyytiin viimeistään keskiviikkona klo 15. Ilmoittautuminen tehdään puhelinnumeroon 040 838 0884. Samalla voi ilmoittautua myös ruokailuun tai keittiöön hommiin. Ilmoitamme klo 16 mennessä, monelta auto arviolta on noutopaikassa. Ajoreitti ja aikataulu muodostetaan ilmoittautumisten pohjalta. 

Klaukkalan reitti: 
1. Syrjäläntie  
2. Harjula (Kiilamäen risteyksen jälkeen)  
3. Lepsämäntie 452 (pysäkki)  
4. Järvihaantie 8 (yritysalueen taulu) 
5. Haikala (Alepa)  

Röykkä, Rajamäki, Kirkonkylä: 
1. Röykkä (K-market)  
2. Rajamäki (bussiasema)  
3. Nurmijärvi (Keskustie 7, Kino Juha/Neste)  
4. Keuda (bussipysäkki) 

MUUTA HUOMIOITAVAA? 

Olethan ajoissa pysäkillä ja odotat rauhassa, auto saattaa olla muutaman minuutin aikataulusta myöhässä. Pidemmistä myöhästymisistä ilmoitamme joko soittamalla tai viestillä. Huonon ajokelin tai muun suuremman esteen vuoksi saatamme joutua perumaan kyydin. Olemme tällöin yhteydessä kyydin varanneisiin. Ilmoitathan Klubitalolle ajoissa, jos joudut itse perumaan kyydin. 

KIINNOSTAAKO KUSKIN TYÖTEHTÄVÄ? 

Klubitalon auto on seitsemänpaikkainen Volkswagen Caddy ja sen ajamiseen riittää B-ajokortti. Autoryhmään mahtuu lisää kuskeja sekä apukuskeja. Apukuskin tehtävään kuuluu ajopäiväkirjan täyttäminen. Tähän tehtävään voivat osallistua myös kortittomat. Kysy lisätietoja Klubitalolta!